Skip to main content

Jäsenhakemus

Profeministimiehet on rekisteröity yhdistys, jolla on sääntöjen mukaista toimintaa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää profeminismiä. Lisäksi yhdistys tukee aatteellisesti feminististä asiaa, edistää sukupuolten tasa-arvoa sekä edistää homojen, lesbojen, biseksuaalien ja transseksuaalien tasa-arvopyrkimyksiä. Yhdistys vastustaa rakenteellista epätasa-arvoa ja heteronormatiivisuutta.

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Tällä kaavakkeella voit hakea yhdistyksen jäsenyyttä. Varsinaiset jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Yhdistyksen vuosimaksu on tällä hetkellä €20 nykyisille jäsenille ja €10 uusille.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Kelvollinen sähköpostiosoite. Järjestelmän sinulle lähettämät sähköpostit menevät tähän osoitteeseen. Osoitetta ei julkisteta ja sitä käytetään vain, jos tahdot tilata uuden salasanan, tai jos haluat saada tiettyjä uutisia tai ilmoituksia sähköpostitse.
Sähköpostiosoite tarvitaan myös vuosimaksun ja vuosikokouksen tietojen lähettämistä varten. Aktiivijäsenille sähköposti on ensisijainen yhteydenottokanava.

Rivijäsen ei aktiivisesti osallistu järjestön toimintaan. Aktiivijäsenelle lähetetään sähköpostitse kutsuja yhdistyksen tapaamisiin ja aktiviteetteihin. Kaikille jäsenille lähetetään kutsut vuosikokoukseen ja tiedot vuosimaksuista.

1 + 1 =
Ratkaise ylläoleva tehtävä ja syötä tulos.